- עובדים בכל חלקי הארץ
- מחירים זולים ללא תחרות
- מזמינים 24 שעות ביממה

תיקון מנעולים
רמת המיגון של השער או דלת הכניסה – מערכת בקרת הכניסה, האינטרקום או הקודן, מאפשרות שליטה על מספר של מנעולים חשמלים ואלקטרונים. לכל מנעול יש את רמת מיגון שלו א. מנעול חשמלי – מנעול זה מותקן במשקוף הדלת או השער, ואליו נכנסת הלשונית של המנעול. המנעול חוסם את הלשונית ומונע מהדלת לזוז (לשם כך נהפוך את הידית בחלקה החיצוני של הדלת או השער לקבועה ובלתי ניתנת להורדה). בהקשה על הקוד בקודן או על כפתור הפתיחה מהבית, ישתחרר החסם במנעול החשמלי ויאפשר את תזוזת הדלת בדחיפה או במשיכה. לצערי, פריצת מנעול זה או התגברות עליו היא קלה ביותר, באמצעות שימוש בכח רב ושבירתו של המנעול או באמצעות דחיפת חפצים שונים אל הרווח שבין המשקוף לדלת ונטרול הלשונית. ב. מנעול אלקטרומגנטי – המנעול האלקטרומגנטי הוא מנעול בפני עצמו. למנעול שני חלקים, יחידת המנעול עצמו המותקנת בדרכ על המשקוף או מהתקרה, ופלטת מתכת המוצמדת לדלת. כששני החלקים נפגשים, יוצרת יחידת המנעול מגנט באמצעות זרם חשמלי. ישנם מנעולים בעוצמות מיגנוט שונות המגיעות עד ל 1300 ק"ג לחיצה. המנעול פועל באמצעות מנגנון FAIL SAFE שפירושו בעת הפסקת חשמל, יפסיק המנעול את עבודתו ויאפשר לנו להיכנס לביתנו ולא להיתקע בחוץ. ג. מנעול אלקטרו מכאני – מנעול זה משלב בעצם את פעולת המגנוט עם פעולת נעילה מסורתית של בריח. גם למנעול זה ישנם שני חלקים, המנעול עצמו ויחידת הבריח. ברגע ששני היחידות נפגשות, יוצא הבריח אוטומטית אל יחידת המנעול ונועל את הדלת או השער. גם מנעול זה פועל באמצעות מנגנון FAIL SAFE שפירושו בעת הפסקת חשמל, יפסיק המנעול את עבודתו ויאפשר לנו להיכנס לביתנו ולא להיתקע בחוץ.
החלפת צילינדר בגבעת שפירא
קודן אנטי ונדלי לדלת – למה הוא מיועד?הקודן האנטי ונדלי כשמו כן הוא, מיועד לעמוד בפני ונדליזם בפאנל הקודן. נתחיל בהסבר קצר על הקודן ומטרתו.

מנעולים לדלתות
הגעתי הבייתה אחרי יום עבודה מפרך, הכנסתי את המפתח לחור המנעול (צילינדר בשמו המקצועי), התחלתי לסובב את המפתח והרגשתי כי המפתח מסתובב קשה מעט. לא ייחסתי חשיבות רבה לנושא וככל שעברו הימים, כך סיבוב המפתח הפך להיות קשה יותר ויותר. סוף השבוע הגיע, ואיתו הזמן לעבודות הבית. לקחתי את ספריי השמן המוכר (WD-40), השפרצתי על הצילינדר, הבריחים ובכל הסביבה. פתחתי את הבריחים, סגרתי ו... כלום לא השתנה. המפתח ממשיך להסתובב קשה. **** טעות ראשונה - לעולם אין לשמן את הצילינדר מכיוון שהשמן מדביק אליו את חלקיקי האבק וסביר כי יגרום למותו המהיר של הצילינדר. באותו הרגע הדבר הראשון שעולה בראשי "הלך המנעול". "צריך לקנות מנעול חדש. והשאלה השניה שעולה בראשי ונבעטת באמצעות התושייה שלי, "שאני אזמין מנעולן"? מה פתאום. את המנעול אני מפרק בשנייה וחצי. הולך להום סנטר. קונה מנעול חדש. מתקין. ובא לציון גואל". לקחתי מברג, פירקתי את הצילינדר, ויצאתי לקנות צילינדר בחנות הקרובה לביתי. הגעתי לחנות, התייעצתי עם המוכרן, אשר לדעבוני, יש לו מושג במנעולים בדיוק כמו לכם. אחרת באותה השניה הוא היה מעמיד אותי על טעותי ושואל את השאלה המתבקשת: "האם אתה בטוח כי הצילינדר הוא הגורם לבעיה? אבל הוא לא שאל. רכשתי מנעול מעולה, וחזרתי הבייתה שמח וטוב לב. פירקתי את האריזה היוקרתית, התקנתי את הצילינדר החדש בדלת ו... "מה קורה פה? המפתח עדיין מסתובב קשה. אולי המנעול שקניתי דפוק? אולי זו בכלל לא הבעיה?" וכאן אעצור את סיפור ה"מנעולן" החובב, כיוון שהוא יכול להימשך עוד זמן רב..