שירותי פריצה בירושלים

- עובדים בכל חלקי הארץ
- מחירים זולים ללא תחרות
- מזמינים 24 שעות ביממה
תיקון דלתות
4. החור אליו מתחבר הבורג המקבע את הצילינדר אל המנגנון. הסבר: אם ניקח את מפתח הבית שלנו נראה כי חרוטים עליו חורים בעומקים ובקטרים שונים. מספר החורים כמספר הפינים (2) הנמצאים בתוך הצילינדר. כל חור במפתח מתמקם מעל לפין שלו. במידה והמפתח הנכון הוכנס אל הצילינדר, נקודות המפגש בין כל זוגות הפינים יסתדרו באותו הגובה. מצב זה יאפשר למפתח להסתובב ולסובב את הלשונית או הגלגל. אלה יגרמו למנגנון לדחוף או למשוך את הבריחים החוצה. כמובן שישנם עוד חלקים בצילינדר רב בריח ובצילינדר פינים בכלל, אך אלה הם החלקים העיקריים.

השאר פרטים
ונחזור אליך בהקדם!
שירותי פריצה בירושלים
1) הסיכוי לצאת ממעגל הקסמים של מעמד הביניים: צריך להגיד את האמת, גם מי שיעבוד 50 שנה בתור שכיר לא יצא ממעגל הקסמים של מעמד הביניים (למעט אם הוא לפחו
מנעולים
מנעול אלקטרומגנטי מחולק לשתי יחידות: 1.יחידת מתכת - המחוברת לדלת עצמה, המהודקת ליחידת המגנט החשמלית ברגע בו מופעל המגנט. יחידת המתכת ניתנת לחיבור לדלת בשתי דרכים. בהכנה מראש ניתן לקדוח חור בדלת ודרכו לקבע את יחידת המתכת אל הדלת. במידה ולא בוצעה הכנה, ניתן להרכיב על הדלת אביזר "חובק", המקובע בלחץ אל הדלת ואליו מוברגת יחידת המתכת המהודקת את המנעול האלקטרומגנטי. 2. יחידת האלקטרומגנט – יחידה זו מקובעת אל המשקוף או בסביבותיו באמצעות זויות מתכת. במצב ברירת המחדל שלה, מופעל המגנט באמצעות סגירת מעגל חשמלי ומהדק אליו את פלטת המתכת הנמצאת על הדלת. היחידה האלקטרומגנטית מחוברת לבקר (קודן, רכזת, כפתור פתיחה), אשר בהפעלתו, נפתח המעגל החשמלי ומופסקת פעולת המגנט לזמן קצר, ומאפשרת לפתוח את הדלת בחופשיות.