פריצת דלת בשדי תרומות
- עובדים בכל חלקי הארץ
- מחירים זולים ללא תחרות
- מזמינים 24 שעות ביממה

תיקון דלתות
1.מנגנון או מנעול רב בריחי – זהו החלק העיקרי של מכלול הנעילה. בתוך המנגנון יושבים הבריחים היוצאים ונכנסים ממנו ואליו. אליו מחוברים הבריחים הארוכים יותר. הלשונית אשר מצמידה את הדלת אל המשקוף, ואליו מתחבר הצילינדר. 2. הבריחים והלשונית– בדלתות רב בריח הקיימות היום ישנם מספר בריחים הנמצאים בתוך הדלת. חלק מבריחים אלה, בסיסם נמצא במנעול עצמו וחלקם מקושרים לזרועות היוצאות מהמנעול. הבריחים תפקידם להדק את הדלת למשקוף ולמנוע את פתיחתה בכח. גם הלשונית היא למעשה סוג של בריח, אשר מטרתו היא הידוק "ראשוני" של הדלת למשקוף, בכדי למנוע את תזוזתה בלבד. 3. צילינדר – הצילינדר הוא למעשה המנוע של כל מכלול הנעילה. על גבי הצילינדר נמצא גלגל שיניים, אשר בהתקנת הצילינדר במנעול, הוא "מתחבר" לגלגל השיניים של המנעול. בהכנסת המפתח הנכון אל הצילינדר, תתאפשר תנועה סיבובית של המפתח, אשר יגרום לגלגל השיניים להסתובב ולסובב את גלגל השיניים של המנעול. סיבובו של גלגל השיניים של המנעול יאפשר את הוצאת והכנסת הבריחים מהמשקוף ואליו חזרה. ובכך תנעל הדלת.
פריצת דלת בשדי תרומות
בעקרון, התכנות ברב הקודנים דומה. אך לצערנו אין אחידות וכל יצרן קודנים מגדיר את צורת התכנות הנראית לו כקלה ביותר למשתמש או בכפוף ליכולות הקודן ועלו
מנעולים
רמת המיגון של השער או דלת הכניסה – מערכת בקרת הכניסה, האינטרקום או הקודן, מאפשרות שליטה על מספר של מנעולים חשמלים ואלקטרונים. לכל מנעול יש את רמת מיגון שלו א. מנעול חשמלי – מנעול זה מותקן במשקוף הדלת או השער, ואליו נכנסת הלשונית של המנעול. המנעול חוסם את הלשונית ומונע מהדלת לזוז (לשם כך נהפוך את הידית בחלקה החיצוני של הדלת או השער לקבועה ובלתי ניתנת להורדה). בהקשה על הקוד בקודן או על כפתור הפתיחה מהבית, ישתחרר החסם במנעול החשמלי ויאפשר את תזוזת הדלת בדחיפה או במשיכה. לצערי, פריצת מנעול זה או התגברות עליו היא קלה ביותר, באמצעות שימוש בכח רב ושבירתו של המנעול או באמצעות דחיפת חפצים שונים אל הרווח שבין המשקוף לדלת ונטרול הלשונית. ב. מנעול אלקטרומגנטי – המנעול האלקטרומגנטי הוא מנעול בפני עצמו. למנעול שני חלקים, יחידת המנעול עצמו המותקנת בדרכ על המשקוף או מהתקרה, ופלטת מתכת המוצמדת לדלת. כששני החלקים נפגשים, יוצרת יחידת המנעול מגנט באמצעות זרם חשמלי. ישנם מנעולים בעוצמות מיגנוט שונות המגיעות עד ל 1300 ק"ג לחיצה. המנעול פועל באמצעות מנגנון FAIL SAFE שפירושו בעת הפסקת חשמל, יפסיק המנעול את עבודתו ויאפשר לנו להיכנס לביתנו ולא להיתקע בחוץ. ג. מנעול אלקטרו מכאני – מנעול זה משלב בעצם את פעולת המגנוט עם פעולת נעילה מסורתית של בריח. גם למנעול זה ישנם שני חלקים, המנעול עצמו ויחידת הבריח. ברגע ששני היחידות נפגשות, יוצא הבריח אוטומטית אל יחידת המנעול ונועל את הדלת או השער. גם מנעול זה פועל באמצעות מנגנון FAIL SAFE שפירושו בעת הפסקת חשמל, יפסיק המנעול את עבודתו ויאפשר לנו להיכנס לביתנו ולא להיתקע בחוץ.